جستجو کردن
Close this search box.
اشتراک گذاری

راه های رفع مشکل وصل نشدن پرینتر به لپ تاپ

اگر برای وصل کردن لپ تاپ به پرینتر مشکل دارید و نمی توانید اینکار را انجام دهید؛ در این مقاله با موضوع دلایل وصل نشدن پرینتر به لپ تاپ با ما همراه باشید تا ببینیم چرا لپ تاپ به پرینتر وصل نمی شود و چطور می توان این مشکل را برطرف کرد. با اتصال لپ تاپ به پرینتر می توان مستقیما فایل ها را از لپ تاپ به پرینتر ارسال و آنها را چاپ کرد. بنابراین قطعا در اکثر مکان ها، خصوصا ادارات و سازمان ها، اتصال لپ تاپ به چاپگر بسیار مهم و کاربردی است، چرا که این امر موجب سرعت بخشیدن به کارها می شود. خصوصا در سازمان ها و اداراتی که به صورت مشترک از یک پرینتر استفاده می کنند، وصل نشدن پرینتر به لپ تاپ و اختلال در آن می تواند بسیار دردسرساز شود. اما می توان با کمک یک سری راه حل ها، مشکل عدم اتصال پرینتر به لپ تاپ را برطرف کرد. در ادامه مطلب به بررسی دلایل و راه حل های آن می پردازیم.

وصل نشدن پرینتر به لپ تاپ

دلایل وصل نشدن پرینتر به لپ تاپ

قبل از بررسی راه حل ها باید بدانیم که چرا پرینتر به لپ تاپ وصل نمی شود. معمولا علت کلی بروز چنین مشکلی، یک سری ایرادات نرم افزاری است. به روز نبودن، قدیمی بودن یا درست نصب نبودن درایورها یکی دیگر از دلایل مهم بروز چنین مشکلی است. حتی شاید درایور خراب باشد و به همین دلیل هم این اختلال در اتصال پرینتر و لپ تاپ به وجود آمده باشد. زمانی که درایور به روز نباشد، با سیستم عامل لپ تاپ سازگاری ندارد و به همین دلیل هم لپ تاپ و پرینتر به هم وصل نمی شوند. از طرفی خود باگ ها و اختلالات ویندوز یا به روز نبودن سیستم عامل لپ تاپ و به هم خوردن تنظیمات آن هم می تواند علت وصل نشدن پرینتر به لپ تاپ باشد. در نهایت خرابی های سخت افزاری لپ تاپ یا خود پرینتر هم از دیگر دلایل بروز چنین مشکلی در این دستگاه هاست. در ادامه بر اساس همین دلایل، راه حل های کاربردی برای رفع این مشکل را بررسی می کنیم.

این آموزش برای شما مفید خواهد بود: آموزش وصل شدن به پرینتر تحت شبکه

راه های حل مشکل وصل وصل نشدن پرینتر به لپ تاپ

  • مجددا پرینتر را به لپ تاپ وصل کنید

وصل نشدن پرینتر به لپ تاپ می تواند به دلیل اتصال نادرست آن باشد. به همین دلیل در اولین توصیه برای رفع این مشکل توصیه می شود که یک بار پرینتر را از لپ تاپ جدا کرده، از آن خارج شده و برق آن را بکشید و مجددا آن را وصل کنید. برای خارج کردن نام دستگاه باید در قسمت کنترل پنل سیستم، گزینه View devices and printers را انتخاب کرده و با یافتن نام دستگاه در این قسمت، با کلیک راست کردن روی آن، گزینه Remove device را انتخاب کنید. به این ترتیب نام پرینتر از لیست حذف شده و می توان بعد از چند دقیقه، دوباره با دنبال کردن مراحل اتصال پرینتر به لپ تاپ، آن را به لپ تاپ وصل کرد.

  • درایورهای پرینتر را به روز رسانی کنید

در قدم بعدی برای رفع مشکل وصل نشدن پرینتر به لپ تاپ، باید درایورهای آن را به روز رسانی کرد. انجام این کار خصوصا در صورت به روز رسانی کردن سیستم عامل لپ تاپ ضرورت دارد، چرا که با به روز رسانی سیستم عامل لپ تاپ، ممکن است نسخه جدید با نسخه قدیمی پرینتر سازگاری نداشته باشد. باز هم در بخش کنترل پنل با پیدا کردن نام پرینتر، می توان با استفاده از گزینه Update Driver، درایورهای پرینتر با آپدیت کرد. با انتخاب گزینه Search automatically for drivers، ویندوز آخرین درایورهای موجود را بررسی می کند و با انتخاب گزینه آپدیت، فرایند به روز رسانی انجام می شود. معمولا بعد از آپدیت کردن درایورها، می توان بدون مشکل پرینتر را به لپ تاپ وصل کرد. نکته ای که باید به آن توجه داشت این است که در خصوص برخی پرینترها لازم است با مراجعه به سایت سازنده، درایورها را به صورت دستی به روز رسانی کرد.

برای اطلاعات بیشتر کلیک کنید: نحوه نصب درایور پرینتر

  • ویندوز را به روز رسانی کنید

کار دیگری که می تواند به رفع مشکل وصل نشدن پرینتر به لپ تاپ کمک کند، آپدیت سیستم عامل لپ تاپ است. به روز نبودن ویندوز می تواند مشکلات نرم افزاری زیادی را ایجاد کند که یکی از آنها همین وصل نشدن دستگاه های جانبی به لپ تاپ مانند پرینتر است. با رفتن به قسمت Update & Security در بخش تنظیمات سیستم، می توان در صورت وجود نسخه ای برای به روز رسانی کردن ویندوز، آن را دریافت و نصب کرد.

  • بازگرداندن ویندوز به نسخه قبلی

مطابقت نداشتن سیستم های جدیدتر با پرینترهای قدیمی از یک سو و باگ هایی که ممکن است با به روز رسانی ویندوز در نسخه جدید وجود داشته باشد از سوی دیگر، موجب می شود که به روز رسانی کردن ویندوز دلیل وصل نشدن پرینتر به لپ تاپ باشد. در واقع گاهی اوقات نسخه جدید ویندوز باگ ها یا ناسازگاری هایی دارد که به دنبال آن یک سری مشکلات در دستگاه به وجود می آید. اگر اخیرا سیستم عامل ویندوز را به روز رسانی کرده اید و بعد از آن پرینتر به لپ تاپ وصل نمی شود، شاید با بازگردان آن به نسخه قبلی مشکل برطرف شود. البته باز هم بهتر است که ترجیحا ابتدا درایورهای پرینتر را به روز رسانی کنید.

  • ریستارت کردن پرینتر و لپ تاپ

کار دیگری که شاید بتواند به رفع مشکل وصل نشدن پرینتر به لپ تاپ کمک کند و چندان هم پیچیده نیست، ریستارت کردن همزمان پرینتر و لپ تاپ است. با ریستارت کردن یا همان خاموش و روشن کردن ساده می توان برخی از باگ های نرم افزاری موقتی را برطرف کرد.

  • رفع مشکل سرویس Printer Spooler

گاهی اوقات اگر سرویس Printer Spooler دچار اختلال شود و به درستی کار نکند، مشکلاتی مانند وصل نشدن پرینتر به لپ تاپ یا بهتر است بگوییم آفلاین شدن پرینتر در لپ تاپ مشکل ساز می شود. برای این که مشکل به وجود آمده رفع شود، باید یک بار سیستم را ریستارت کرد و مجددا سرویس Printer Spooler را در آن فعال کرد. با انجام این کار به احتمال زیاد مشکل اتصال برطرف شده و مجددا پرینتر در لپ تاپ به حالت آنلاین بر می گردد.

  • از گزینه Troubleshoot کمک بگیرید

اگر هنوز دقیقا نمی دانید که علت وصل نشدن پرینتر به لپ تاپ چیست و چطور می توانید این مشکل را برطرف کنید، بهتر است از گزینه Troubleshoot در لپ تاپ کمک بگیرید. این قابلیت به شما کمک می کند تا بتوانید مشکلات پرینتر یا حتی لپ تاپ را بررسی کرده و بفهمید که ایراد کار از کجاست. گاهی خود ابزار Troubleshoot مشکل را برطرف می کند و در سایر موارد هم به شما کمک می کند تا راه حل مناسب برای رفع مشکل به وجود آمده را پیدا کنید.

وصل نشدن پرینتر به لپ تاپ

تعمیرات سخت افزاری

در اکثر مواقع مشکلات نرم افزاری و اختلالاتی که در تنظیمات پرینتر و لپ تاپ وجود دارد دلیل وصل نشدن پرینتر به لپ تاپ است. با این حال در مواردی محدود هم این احتمال وجود دارد که یک سری ایرادات سخت افزاری، هم در پرینتر و هم در لپ تاپ علت این عدم اتصال باشد. در این شرایط با مراجعه به یک مرکز تعمیرات پرینتر یا دستگاه های الکترونیکی، از یک تکنسین برای عیب یابی و رفع مشکل کمک گرفت.

Rate this post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید